måndag 23 januari 2012

Ensam kvar =(

Sara har nu, en vecka senare än beräknat, äntligen fått komma iväg på sin praktik. Tyvärr betyder ju detta att jag blir ensam kvar här hemma, kommer bli lite tufft att varken kunna snacka skit eller bolla idéer lika enkelt som innan! Tycker ändå att vi har utnyttjat denna extra vecka som vi faktiskt fick till S.U.P projektet väl, mkt planering, mailskrivande, efterforskningar mm mm. Än så länge har vi inte stött på något motstånd, krångel eller knappt ens tveksamheter till våra planer vilket gör mig/oss extra taggade!

I fredags hade vi vår första surfsession tillsammans inkl fotografering. Solen sken, humöret var på topp men isande kallt i vattnet, dock är nog inte nollgradigt vatten något vi behöver oroa oss för i augusti när resan är planerad att äga rum.

Nyttigt var det för oss båda två att prova på och iaf jag hade träningsvärk dagen efter, från ankel till nacke! Träningsprogram för att fysiskt klara av resan känns som ett måste och det är bla det bloggen kommer inrikta sig på under kommande veckor fram till leverans av våra grejor.

// Amanda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar